Al Ripollès

Ferida en estat crític una dona mentre feia barranquisme a Ribes de Freser

La víctima es va estimbar des d’una altura d’entre 10 i 15 metres

BOMBERS

Els Bombers van rescatar diumenge una dona que va quedar ferida en estat crític a l’haver caigut mentre feia barranquisme a Ribes de Freser (Ripollès). El cos d’emergències va rebre l’avís a les 17.31 hores per un accident al barranc de la Corba. Segons les informacions facilitades pel grup amb el qual anava, va caure a l’últim tram del barranc, des d’una altura d’entre 10 i 15 metres. Un cop van arribar al lloc, li van practicar una primera atenció sanitària i la van estabilitzar quan va recuperar la consciència.

Va ser evacuada a l’heliport de Campdevànol i, finalment, traslladada en helicòpter nocturn a l’Hospital de la Vall d’Hebron.

En les tasques van participar la unitat de rescat dels Bombers de la Generalitat amb l’helicòpter, efectius del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) i del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i quatre dotacions terrestres de suport.

També es va activar l’equip de psicòlegs del SEM per assistir els acompanyants de la ferida, que també van ser evacuats en helicòpter des del lloc de l’accident fins a Ribes de Freser.