Successos

Declarat un incendi en una fàbrica de cadires de plàstic a les Preses (Girona)

Bombers de la Generalitat van demanar als veïns tancar portes i finestres. El foc es va donar per controlat poc abans de les 16.00 hores

Bombers

Els Bombers de la Generalitat treballen aquest dilluns en un incendi «totalment desenvolupat» en una fàbrica de cadires de plàstic a les Preses (Girona).

En un tuit han detallat que s’estan cremant «totalment» palets amb cadires i que l’avís als equips d’emergències ha sigut a les 13.21 hores.

S’han activat nou dotacions de Bombers i preventivament s’ha desallotjat les naus veïnes.

L’Ajuntament de les Preses ha concretat també en un tuit que l’incendi afecta el magatzem de l’empresa, en un pati exterior, i ha demanat no acostar-se a la zona.

Els Bombers han demanat als veïns tancar les portes i finestres a les vivendes que puguin veure’s afectades pel fum.

Prop de les 16.00 hores, el foc es donava per controlat, tot i que hi continuaven treballant diverses dotacions de bombers.

A les 19:15 de la tarda el cos de bombers ha avisat que retirava la major part de les dotacions i que continuaven amb dos vehicles, però que el foc no estava del tot extingit. Així mateix, els Bombers de Catalunya han indicat als veïns pròxims que es confinin a les seves vivendes, ja que la toxicitat dels fums és bastant elevada.