Les cuines domèstiques han sigut històricament territori femení. Però davant aquest rol tradicional que a poc a poc es va difuminant entre les noves generacions, sorprenia que des de principis de segle els restaurants més prestigiosos projectessin insistentment (amb nom propi) xefs i empresaris del gènere masculí. Esborrant aquests límits, Gastrodona presentarà dimarts que ve la gradual conquesta professional de cuines, sales, producció alimentària i emprenedoria per part de dones talentoses i polivalents, amb el testimoni –amb el ganivet de cuina i el producte a la mà– d’una vintena.
Segona edició
20 dones professionals de la gastronomia exhibiran talent i poder el 8-M
Xefs, caps de sala, productores i empresàries se citaran presencialment i virtualment a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, on cuinaran i explicaran les seves experiències des de la perspectiva femenina
El més llegit
- El PSC voreja la victòria i Puigdemont reforça l’avantatge sobre Aragonès
- Els jesuïtes sabien des de 1968 que Lluís Tó era un "depredador sexual"
- Un bosc amb 2.000 arbres enterrarà residus perillosos
- Carles Puigdemont: "Avui estem molt més preparats per aguantar un embat amb l’Estat"
- ¿I ara què, Joan?