Sinistralitat viària

Dos homes moren a Gelida i Llavorsí i eleven a 131 les víctimes de trànsit a Catalunya el 2021

Els dos accidents mortals s’han produït per sortides de via, un d’aquests d’un tractor

Dos homes han mort en les últimes hores en accidents de trànsit a Catalunya. L’últim dels sinistres mortals s’ha produït a Llavorsí (Pallars Sobirà, Lleida) quan el conductor d’un turisme ha sortit de la carretera en el quilòmetre 144 de la C-13 cap a les 16.15 hores de dimarts, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).

Quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra s’han desplaçat al lloc del sinistre, dues més dels Bombers, una ambulància i un helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). La carretera ha estat tallada completament gairebé tres hores i, després, s’ha donat pas alternatiu.

La víctima era un home de 67 anys que conduïa el turisme.

Vehicle bolcat

L’altre sinistre mortal de la jornada s’havia produït unes hores abans a Gelida (Alt Penedès, Barcelona) quan el conductor d’un tractor va bolcar en un dels marges de la carretera BV-2249. Per causes que encara s’investiguen, el conductor del vehicle de 41 anys va sortir de la via en el quilòmetre 4. Set dotacions dels Mossos i una ambulància del SEM es van traslladar al lloc de l’accident, segons Trànsit.

Amb aquestes dues víctimes mortals s’eleva a 131 el nombre de persones mortes a la xarxa viària de Catalunya aquest 2021.