El 2020 va suposar un màster per a molts restauradors amb negocis tancats al públic i abocats a debutar amb els plats de ‘take away’ (per emportar) o repartiment a domicili. Però també ho va ser per acostar el consumidor a aquest hàbit, que estava molt més consolidat en altres països. Després d’aquest llarg entrenament a dues bandes, aquesta nit de Cap d’Any hi havia ganes tant de tornar a servir al comensal a la taula, com de ser atès amb tota la parafernàlia d’una data tan assenyalada. Però la sisena onada i les seves restriccions obligaran les dues parts a Catalunya a elegir entre un Cap d’Any exprés als establiments, o a muntar-se la festa gastronòmica a casa el millor possible. Els que no vulguin cuinar mantenen opcions per a totes les butxaques.
Conseqüències de les restriccions
Els menús ‘take away’ tornaran a triomfar per Cap d’Any a Catalunya
Les limitacions horàries i el confinament multiplicaran els comiats del 2021 a casa i la demanda de plats preparats per consumir domèsticament. Alguns fins i tot firmats per estrelles Michelin
El més llegit
- Preocupació a Badalona pel caos de cotxes a l’entorn de Can Ruti
- El Barça es juga la ‘final four’ a una carta al Palau
- Valente torna a l’univers de la família amb la comèdia ‘Amnèsia’
- Desencallada la reforma de l’avinguda de Roma
- Von der Leyen censura l’AfD en repulsa per la violència política a Alemanya