Consum nadalenc

La carn arracona el marisc i el peix en els àpats de Nadal

  • L’augment dels preus en la recta final de l’any canvia la tendència del menú de les famílies respecte d’altres èpoques

  • El pollastre i el gall dindi farcit i els embotits tenen més èxit al mercat que les gambes, els llagostins i el llamàntol

La carn arracona el marisc i el peix en els àpats de Nadal

ZOWY VOETEN

La pujada generalitzada dels preus marcarà els àpats nadalencs aquest any. També el nombre de comensals, que aquest any (almenys de moment) no estarà subjecte a les restriccions que l’any passat va imposar la pandèmia del coronavirus. Els productes que habitualment regnen a taula per Nadal, sobretot el peix i el marisc, són més cars que mai i ja fa setmanes que venedors i consumidors ho estan notant. Això està provocant un canvi en la tendència del menú nadalenc, en què es preveu més protagonisme de la carn i un retrocés del peix i el marisc en els àpats familiars. 

Temes:

Productes Nadal