Sinistre

Mor el conductor d’un cotxe al xocar contra un camió a Sant Pol

  • Amb aquesta víctima ja són 124 les persones que han perdut la vida en accidents de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya

El conductor d’un turisme ha mort aquest matí al xocar frontalment amb un camió a la carretera C-32, al seu pas per Sant Pol de Mar (Barcelona).

L’accident ha passat a les 06.00 hores en el punt quilomètric 119 de la C-32 per causes que encara s’estan investigant, quan s’ha produït una col·lisió frontal entre un camió i un turisme.

El xoc ha provocat la mort del conductor del cotxe i ha obligat a restringir la circulació en sentit sud fins a les 08.00 hores aproximadament, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).

Fins allà s’hi han desplaçat sis patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues Unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Amb aquesta víctima ja són 124 les persones que han perdut la vida en accidents de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya, segons dades provisionals del SCT.