Va intentar curar-se amb clor

Mor per Covid Johan Biacsics, el líder antivacunes d’Àustria

  • Els seguidors de Biacsics han omplert el seu mur de Facebook amb missatges en què denuncien que podria haver estat enverinat

El líder antivacunes d’Àustria, Johan Biacsics, ha mort als 65 anys després de contagiar-se de Covid al novembre. Biacsics va ingressar a l’hospital de Viena per dificultats respiratòries provocades pel virus, però es va negar a rebre tractament mèdic i va demanar l’alta voluntària. Una vegada fora de l’hospital, va començar un mètode que consistia en la combinació d’infusions i edemes de diòxid de clors que no van fer cap mena d’efecte.

Poc després, el seu estat de salut va empitjorar i la seva família va trucar a una ambulància per portar-lo de nou a l’hospital. En aquesta ocasió, els metges ja no van poder fer res per ell i va morir dos dies més tard.

Campanya a les xarxes socials

Campanya a les xarxes socialsEls seguidors de Biacsics han omplert el seu mur de Facebook amb missatges en què denuncien que podria haver estat enverinat. A més, la família ha començat una campanya a les xarxes socials en què expliquen que «oficialment entrarà en les estadístiques de les víctimes de Covid, però nosaltres sabem la veritat» i acusen els metges d’haver-lo assassinat.

Tan sols dues setmanes abans de la seva mort, Biacsics havia encapçalat una manifestació antivacunes a la capital austríaca.

Antivacunes penedit

Antivacunes peneditLa mort de Biacsics contrasta amb l’actitud de l’exlíder antivacunes italià, Lorenzo Damiano, que també s’ha contagiat i ha sigut ingressat en un hospital. Però, en aquesta ocasió, ell ha mostrat el seu penediment per no haver-se vacunat abans.

 «Clarament la meva visió ha canviat, estic a punt per dir-li al món com d’important és seguir col·lectivament la ciència, la que et cura i et salva», ha explicat el líder del moviment No Vax a Itàlia.