Contratemps a Rodalies

12 ferits lleus al xocar un tren a Girona amb un arbre caigut

21 05 2015 Un tren de Rodalies (arxiu) ECONOMIA CATALUNA ESPANA EUROPA / EP

Un total de 12 persones han resultat contusionades o ferides lleus en un tren amb 230 passatgers que ha col·lidit amb un arbre caigut a la via entre Sils i Caldes de Malavella, tots dos a Girona, segons Renfe, que ha anat augmentant el balanç de danys des de primera hora de la tarda.

Segons la companyia, el succés ha tingut lloc poc abans d’un quart de cinc de la tarda i l’incident ha obligat a interrompre la circulació per les dues vies.

Un dels ferits ha sigut evacuat en helicòpter a l’hospital Josep Trueta de Girona, perquè li costava caminar i no és possible transportar-lo en 4x4. Un altre dels ferits ha sigut portat a l’Hospital Santa Caterina.

La companyia ferroviària també ha indicat que s’han enviat autobusos per evacuar els viatgers, que cap a dos quarts de sis de la tarda ja havien arribat al lloc indicat pels Mossos d’Esquadra.

Una vegada allà havien de ser guiats fins al punt de trobada on els Bombers estan traslladant els viatgers als seus vehicles des de la zona on s’ha produït l’incident.

Quant a la resta d’usuaris de les línies R1 i RG1, Renfe ha informat que ha establert un servei alternatiu per carretera entre Maçanet i Girona derivat dels danys que s’han registrat a la infraestructura, principalment a la catenària.

Segons informa Renfe, tècnics d’Adif s’han desplaçat al punt de la incidència per determinar-ne les causes i començar a reparar la infraestructura feta malbé.

Temes:

Renfe Girona