L’estrena va ser un fracàs. El sopar va consistir en brioixeria gairebé industrial, dolça fins a l’extrem. Però no hi havia alternativa. La premissa estava clara: alimentar-se només de sobres durant dos dies, a través de l’aplicació Too Good to Go (massa bo per llençar-ho), que connecta els seus usuaris amb restaurants i botigues que venen els excedents molt per sota del preu original, cosa que combat el desaprofitament d’aliments, una tendència obscena del món actual, on un terç del menjar acaba a les escombraries mentre 800 milions de persones passen gana. Però els establiments no aclareixen quins productes donaran. Són «‘packs’ sorpresa».
Un fenomen obscè
Guerrer del desaprofitament: 48 hores menjant sobres
Recorregut de dos dies per Madrid buscant excedents en fleques, supermercats, fruiteries i restaurants

Temes:
El més llegit
- Telescopis de tot el món observen l’arribada d’un gegantí objecte interestel·lar al nostre Sistema Solar
- Els funcionaris de l’Estat cobraran una paga per retards i la pujada del 0,5% en la nòmina de juliol
- Pakito i Akkaspace, dos ‘hackers’ adolescents
- Molts turistes confonen Mallorca amb França i creuen que l'alemany és l'idioma oficial, segons una enquesta de carrer a Palma
- Cancel·lat el concert de Fito Páez que havia d'inaugurar el festival de Cap Roig