Ha passat de matinada

Un detingut per un presumpte intent d’atropellament a diverses persones a Vacarisses (Barcelona)

  • Mentre els agents assistien les víctimes, es van iniciar aldarulls entre persones que hi havia al voltant del lloc de l’accident, que mantenien una «actitud agressiva»

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dissabte a la tarda un home de 20 anys per un presumpte intent d’atropellament a diverses persones de matinada a Vacarisses (Barcelona), acusat d’un delicte contra la seguretat del trànsit, atemptat contra els agents de l’autoritat i lesions.

Al lloc dels fets es va detenir quatre joves de 22 a 27 anys per un suposat atemptat contra agents de l’autoritat i lesions, ha informat la policia catalana en un comunicat.

La Policia Local de Vacarisses va rebre cap a les cinc de la matinada l’avís d’un intent d’atropellament per part d’un cotxe a diferents persones en una zona pròxima on s’havia celebrat un concert per la festa major de la localitat.

Mentre els agents assistien les víctimes, es van iniciar aldarulls entre persones que hi havia al voltant del lloc de l’accident, que mantenien una «actitud agressiva», i les patrulles policials. Tres agents dels Mossos d’Esquadra que van reforçar el cos local han resultat ferits lleus.