Possibles immigrants

Trobats els cadàvers d’un nen i quatre adults a diverses platges d’Almeria

Segons les primeres dades podrien ser immigrants que viatjaven en pasteres, segons fonts del 112 Andalusia

MÒNICA TUDELA

Els serveis d’emergències han localitzat en les últimes hores els cadàvers d’un nen de poca edat i de quatre adults en quatre platges dels municipis d’Almeria de Carboneras, Vera, Mojácar i Garrucha, que, segons les primeres dades, podrien ser immigrants que viatjaven en pasteres, segons fonts del 112 Andalusia.

Les mateixes fonts han informat a EFE que cap a les 23.15 hores d’aquest dilluns un ciutadà va alertar que hi havia un nen mort a la sorra de la platja de Puerto Rey, a Vera, per això van ser mobilitzats fins al lloc efectius de la Guàrdia Civil, Policia Local i 061.

Es tractava d’un nen d’uns 3 o 4 anys que aparentment hauria mort ofegat. A uns 200 metres d’aquest cadàver va ser localitzat el d’una dona.

Localitzats ahir a la nit

També a última hora d’ahir a la nit, el 112 va informar de la descoberta del cadàver d’una persona adulta flotant al mar davant la costa de Garrucha.

Aquest dimarts, a les 10.25 hores, un ciutadà ha avisat al telèfon d’emergències que hi havia una persona morta a la platja de l’Algarrobico, a Carboneras.

Novament han sigut mobilitzats efectius de la Guàrdia Civil, Policia Local i 061, que han trobat el cadàver d’un home a uns 400 metres de l’hotel construït en aquesta platja.

Una mitja hora després, a les 10.52 hores, el 112 ha sigut avisat de la descoberta d’una dona morta entre les roques a la platja Indalo, a Mojácar.