Anunci en un acte

Madrid aixecarà les restriccions horàries de l’hostaleria el 20 de setembre

Deixarà d’haver restriccions de l’aforament als cines i teatres i s’amplien de 8 a 10 els comensals de les terrasses

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha anunciat aquest dilluns el final de les restriccions horàries per la Covid-19 que afectaven l’hostaleria i l’oci nocturn, així com l’eliminació de l’aforament als cines i teatres de la regió a partir de dilluns que ve, 20 de setembre.

Ayuso, que ha rebut a Milà (Itàlia) el premi ‘La Flama de la Libertad’ per part de l’Institut Bruno Leoni, ha justificat la relaxació de les mesures que inclouen ampliar de 8 a 10 els comensals de les terrasses en el context de la baixa incidència del virus a la regió.

La presidenta ha remarcat que la seva intenció és «seguir avançant» amb noves mesures de relaxació de les restriccions «si la situació continua millorant».

La cinquena onada de la pandèmia continua a la baixa segons les dades de la Comunitat de Madrid, amb 108 casos nous de Covid-19, dels quals 90 corresponen a les últimes 24 hores, i 12 morts vinculats amb aquesta patologia.

Per la seva banda, la vacunació també continua a bon ritme després que la setmana passada es comencés a inocular la tercera dosi addicional a persones en situació de greu immunosupressió i se superés la immunització de més del 70% de la població.