A Vila-joiosa

Un home mata la seva dona i se suïcida a Alacant

El crim ha sigut descobert perquè ningú ha anat a buscar els tres fills de la parella a l’escola

Una dona de 40 anys ha sigut trobada morta aquest dilluns, pel que sembla, degollada, en una vivenda de Vila-joiosa (Alacant), hores després que el seu marit, un home de 52, es tragués la vida llançant-se des d’un pont en aquesta localitat. El crim ha sigut descobert perquè la dona no ha anat a buscar els tres fills del matrimoni, menors d’edat, a l’escola.

La parella no tenia antecedents de denúncies per violència de gènere.

Ha sigut l’escola qui ha informat de la desaparició de la dona quan s’han adonat que la mare no havia anat a recollir els seus fills, i han avisat la policia.

Agents de la Guàrdia Civil s’han personat a la casa familiar i, després de tombar la porta, han trobat la dona morta, pel que sembla, degollada, des de feia diverses hores. L’aixecament del cadàver s’ha produït cap a les 19.30 hores. L’home s’havia tirat del pont de la via del tren cap a les deu del matí i ha morit.

Tres fills, de 14, 9 i 3 anys

S’han activat tots els protocols de Benestar Social per donar suport a la família, i també hi ha un equip de psicòlegs i treballadors socials a la seva disposició, segons fonts municipals.

La regidora de Seguretat, Isabel Perona, ha explicat a EFE que els tres fills, de 14, 9 i 3 anys, s’han quedat a Vila-joiosa amb un familiar que se n’ha fet càrrec. «Estem tots consternats; era una família que feia molts anys que vivia aquí i estava perfectament integrada», ha declarat la regidora, que ha afegit que «era una família normal».

L’ajuntament farà demà un comunicat de condolença.