Carretera de Madrid

Detingut un camioner que va donar positiu en drogues després d’atropellar mortalment un conductor

  • La víctima s’havia parat a l’M-45 perquè tenia una punxada en una roda

  • El transportista tenia antecedents per homicidi imprudent i contra la seguretat viària

ambulancias-madrid

La Guàrdia Civil de Trànsit ha detingut un camioner, que va donar positiu en drogues, després d’atropellar mortalment un conductor de 60 anys que s’havia parat a l’M-45 perquè el seu vehicle s’havia avariat, ha confirmat a Europa Press un portaveu d’aquest cos.

Els fets van tenir lloc cap a les 10.30 hores d’aquest dimarts al quilòmetre 3 d’aquesta carretera de circumval·lació, al terme municipal de Leganés. Allà un home era a la via perquè havia baixat del seu cotxe, ja que se li havia punxat una roda.

Cas obert

En un moment donat, i per circumstàncies que ara s’investiguen, un camió el va atropellar, cosa que li va causar la mort d’immediat pel fort impacte. De fet, els sanitaris del Summa-112 que el van assistir al lloc només van poder confirmar la seva mort a causa de les gravetat de les ferides que patia al cap i al pit, ha assenyalat a Europa Press un portaveu d’Emergències Comunitat de Madrid.

Els agents de la Guàrdia Civil de Trànsit de Leganés van practicar el xòfer i únic ocupant del camió, que va resultar il·lès, un test d’alcoholèmia i drogues. Va donar positiu en el segon i per això va ser arrestat. El camioner, que té antecedents, està acusat d’un delicte d’homicidi imprudent i un altre contra la seguretat viària.