Incident a Barajas

Desallotjat un passatger d’Iberia després d’un conflicte amb la seva mascareta

  • El vol, que anava de Madrid a París, es va retardar perquè el viatger va reaccionar agressivament a les advertències que s’havia de cobrir bé el nas

Madrid 10 08 2020 Aeropuerto Adolfo Suarez Barajas Avion Iberia FOTO JOSEP GARCIA

Un passatger d’un avió d’Iberia a punt d’enlairar-se de Madrid amb destinació a París va ser desallotjat per la Guàrdia Civil a causa de l’agressivitat que va exhibir cap als assistents de vol al ser advertit sobre l’ús de la mascareta, segons han explicat testimonis.

L’incident va tenir lloc a l’avió que cobria el vol IB3442 de Madrid Barajas a París Orly de les 14.25 hores, i que es dirigia a la capçalera de pista per enlairar-se.

Poc abans de l’enlairament, el personal de vol va retreure al passatger que portava la mascareta mal col·locada, per sota del nas, va explicar a Efe un testimoni directe.

El passatger, un home d’entre 30 i 40 anys que parlava en francès, va respondre muntant un escàndol, cridant i donant cops de puny, després de la qual cosa es va posar la mascareta de mala gana.

El comandant del vol va sortir de la cabina per parlar amb ell i després l’avió va tornar a la terminal.

Allà, quatre agents de la Guàrdia Civil van pujar a l’avió per emportar-se al passatger, que no va oposar resistència, entre els aplaudiments de la resta del passatge, va explicar la mateixa font. Finalment, l’avió es va enlairar amb uns 45 minuts de retard.