El nou etiquetatge nutritiu dels aliments que s’implantarà a Espanya entre setembre i desembre funciona com un semàfor de cinc lletres i colors que qualifica els productes envasats segons siguin més o menys saludables. L’escala atorga una A de color verd fosc a la millor opció i una D vermella al que s’ha d’evitar, passant per la B, C i D com a alternatives intermèdies ordenades de més a menys qualitat nutritiva.
Codi de colors
Així funciona el nou semàfor nutritiu dels aliments
La llet compartirà nota, la B verda clara, amb un refresc sense sucre
Una empleada de un Eroski muestra dos productos con diferente nota. R. GROBAS
Temes:
El més llegit
- Estat Islàmic reivindica l’atemptat en què van morir tres catalans
- Esclavitzada per la família i sense ningú que l’escoltés
- Emil Ferris: "Morir pot ser una experiència bonica"
- Les jugadores del Barça es posen elles mateixes les medalles
- L’helicòpter del president iranià s’estavella en una zona muntanyosa