El nou etiquetatge nutritiu dels aliments que s’implantarà a Espanya entre setembre i desembre funciona com un semàfor de cinc lletres i colors que qualifica els productes envasats segons siguin més o menys saludables. L’escala atorga una A de color verd fosc a la millor opció i una D vermella al que s’ha d’evitar, passant per la B, C i D com a alternatives intermèdies ordenades de més a menys qualitat nutritiva.
Codi de colors
Així funciona el nou semàfor nutritiu dels aliments
La llet compartirà nota, la B verda clara, amb un refresc sense sucre

Una empleada de un Eroski muestra dos productos con diferente nota. R. GROBAS
Temes:
El més llegit
- La venda a pes de 'caixes sorpresa' d'Amazon arriba al centre de Barcelona: "És com una loteria"
- Més de 250 professors universitaris exigeixen a la UB que investigui el cas Ramón Flecha
- Luis Enrique ignora Mbappé: «Soc soci culer, per això sempre em motiva jugar contra el Madrid»
- Catalunya, en alerta per fortes pluges: aquestes són les zones on més pot ploure
- Detingut per matar d’una punyalada un multireincident al Prat de Llobregat per una venjança