A Andalusia

Mor la primera dona contagiada de virus del Nil aquest any a Espanya

Virus del Nil: què és i símptomes

MIA16 - MIAMI FLORIDA (EEUU) 20/07/04.- Las autoridades de salud del estado de Florida (EE.UU), informaron hoy, martes 20 de julio, que hay al menos cuatro casos de personas infectadas por el virus del Nilo en el condado de Miami-Dade. El mosquito Anopheles quadrimaculatus, fue el factor más importante en la transmisión de la malaria en Estados Unidos, y recientemente se ha encontrado que es el portador del virus del Nilo. EFE/Edward McCellan / CDC (EFE)

La dona de 73 anys afectada pel primer cas de virus del Nil a Espanya aquest any, que s’ha registrat a la localitat sevillana de Coria del Río, ha mort aquest divendres a l’Hospital Virgen del Rocío de Sevilla.

Segons han informat a Efe fonts pròximes a la família, l’afectada ha mort avui després de diversos dies ingressada.

Vivia a la barriada de San José de la localitat sevillana, una zona situada a prop de la sortida del municipi cap a La Puebla del Río.

La Junta d’Andalusia ha informat que la dona tenia «patologies prèvies greus», i estava ingressada a l’esmentat Hospital Universitari.

Segons està establert en els punts 7 i 10 del Programa de Vigilància i Control Integral de Vectors de la Febre del Nil Occidental (FNA), Salut i Famílies ha convocat per al dimarts que ve el Comitè de Direcció previst en aquests punts.

La morta era una de les tres persones afectades aquest any per la malaltia, juntament amb una altra veïna de Coria, de 69 anys, i una de Villamanrique de la Condesa, de 65. 

Temes:

Andalusia Virus