Més biodiversitat de plantes i animals significa més nutrients per a les nostres dietes, més defenses davant les malalties, més principis actius per als fàrmacs i més riquesa gastronòmica. També comporta la conservació del patrimoni social i cultural de les terres en les quals aquestes plantes i animals es localitzen i que, moltes vegades, comporten herències centenàries. Però aquesta varietat continua destruint-se tot i la pandèmia i, per tant, el repte és encara aturar l’empitjorament de la qualitat alimentària.
Aliments en perill d’extinció
Una ovella, un tomàquet, una gallina i el porc ibèric pur entren a l’Arca del Gust, el catàleg de Slow Food per als productes en risc de desaparèixer
Sociedad 11/08/2021 Slow Food y los nuevos productos españoles en riesgo de desaparición pita pinta asturiana
Temes:
El més llegit
- Hisenda avisa: fins a 2.500 euros de multa per pagar aquestes quantitats amb diners en efectiu
- Mantenir Consell de Cent costa deu vegades més que Diputació
- Així estan les enquestes de les eleccions a Catalunya
- Les barraques de Montcada pugen un 25% després de dos anys d’oblit
- Alexia i Mariona es reivindiquen en una aclaparadora golejada (8-0)