Una massa d’aire fred

Temperatures per sota dels 10º a la primera matinada d’agost

  • Els termòmetres a Lleó i Sòria només han arribat a marcar 6 graus, mentre a Burgos i Terol, només un grau més

  • En el conjunt de Catalunya la temperatura és d’entre 5 i 10º més baixa que ahir

Deu capitals de província han registrat la matinada passada, la primera del mes d’agost, temperatures per sota dels 10 graus, després del pas de la massa d’aire fred que ha deixat un descens de valors generalitzat en tota la geografia espanyola durant el cap de setmana, segons informa l’Aemet.

Segons l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) els termòmetres a Lleó i Sòria només han arribat a marcar 6 graus, mentre que a Burgos i Terol van registrar només un grau per sobre, és a dir, 7 graus, i Àvila i Palència 8 graus, recull Efe.

Amb 9 graus han passat les primeres hores d’aquest diumenge a Conca, Lugo, Segòvia i Vitòria, mentre que s’ha arribat als 10 a Logronyo, Oviedo, Pamplona i Salamanca.

Segons les previsions de l’Aemet, les temperatures màximes no sobrepassaran els 34 graus que es registraran aquest diumenge a Còrdova i Sevilla.

Entre els 33 i 30 graus seran a Granada (33), Huelva (32), Albacete, Badajoz, Jaén i Múrcia (31), Càceres, Ceuta i Toledo (30), respectivament.

A Catalunya

A Catalunya, després de les pluges d’ahir dissabte, avui la jornada també ha començat més fresca, amb temperatures entre 5 i 10 graus inferiors a les de dissabte a la mateixa hora:

Temes:

Fred