Dues naus més afectades

Un incendi crema un magatzem de l’empresa de galetes Rifacli a Montblanc

@bomberscat

Els bombers han donat per extingit cap a les 18.00 hores d’aquesta tarda un incendi a tres naus situades a l’avinguda de Lluís Companys de Montblanc (Conca de Barberà), que es va declarar a les 23.45 hores de dilluns. El foc es va originar en un magatzem de 1.000 metres quadrats de l’empresa de galetes Rifacli, que ha quedat totalment destruït, i es va propagar cap a dues naus adjacents amb què compartia una mitgera i les cobertes de les quals s’han enfonsat. Una d’aquestes naus acollia un basar xinès i una fusteria.

Un magatzem municipal adjacent ha patit danys però els bombers han pogut salvar les oficines i un dipòsit de gasoil, així com els vehicles que hi havia guardats.

L’incendi no ha causat danys personals. Els bombers han revisat les teulades d’altres naus de la zona per descartar que hi hagués caigut algun element incandescent que pogués generar més flames.

En les tasques d’extinció han participat 18 dotacions de bombers, així com efectius de la policia local, dels Mossos i d’emergències mèdiques.