L’enrenou generat pel vídeo llançat pel ministre de Consum, Alberto Garzón, en què advertia que el consum de carn és perjudicial per a la salut i el planeta, resolt poques hores després pel president Pedro Sánchez, reactiva un debat alimentat (mai millor dit) per estudis que alerten dels efectes nocius davant un sector ramader i alimentari que ràpidament respon amb arguments econòmics. Però, ¿quanta carn es menja a Espanya? ¿Molta? ¿Poca?
Debat sobre consum
¿Quanta carn es menja a Espanya?
Diversos informes alerten d’un excés d’ingesta de carn vermella, que xoquen amb el sector ramader, que defensa el contrari
El 2020 el consum per càpita va arribar als 50 quilos anuals, el 10,2% més respecte a l’any anterior

zentauroepp36317124 chuleton201127140542 /
Temes:
El més llegit
- Natalia de Santiago sobre la jubilació: «Tenim un problema si deixem els diners quiets al banc»
- ¿Quines despeses del cotxe em puc desgravar en la declaració de la renda?
- Confirmat pel Banc d’Espanya: aquests són els motius pels quals poden bloquejar-te el compte
- A la presó el matrimoni que tenia tancats els seus tres fills a Oviedo
- Els 10 vestits més bonics (i memorables) de la història de la Met Gala