L’enrenou generat pel vídeo llançat pel ministre de Consum, Alberto Garzón, en què advertia que el consum de carn és perjudicial per a la salut i el planeta, resolt poques hores després pel president Pedro Sánchez, reactiva un debat alimentat (mai millor dit) per estudis que alerten dels efectes nocius davant un sector ramader i alimentari que ràpidament respon amb arguments econòmics. Però, ¿quanta carn es menja a Espanya? ¿Molta? ¿Poca?
Debat sobre consum
¿Quanta carn es menja a Espanya?
Diversos informes alerten d’un excés d’ingesta de carn vermella, que xoquen amb el sector ramader, que defensa el contrari
El 2020 el consum per càpita va arribar als 50 quilos anuals, el 10,2% més respecte a l’any anterior
zentauroepp36317124 chuleton201127140542 /
Temes:
El més llegit
- La malaltia continua desbocada a Catalunya i ja registra més d’11.000 casos
- Desencallada la reforma de l’avinguda de Roma
- Els súpers amplien l’oferta de plats llestos per menjar ‘in situ’
- Enquesta prohibida de les eleccions a Catalunya: tercer sondeig
- Preocupació a Badalona pel caos de cotxes a l’entorn de Can Ruti