A Abrera

Mor una mossa en un accident amb un conductor ebri que va fugir

L’home va fugir a peu, va deixar un ocupant ferit al vehicle i va acabar sent arrestat de matinada

28 12 2019 Un vehiculo de Mossos d Esquadra en una imagen de archivo SOCIEDAD ESPANA EUROPA CATALUNA AUTONOMIAS MOSSOS D ESQUADRA / Europa Press

Una agent dels Mossos d’Esquadra fora de servei ha mort aquesta nit en un accident de trànsit, a l’impactar el seu vehicle amb un turisme el conductor del qual, amb símptomes d’embriaguesa, ha fugit a peu, fins que ha pogut ser detingut cap a les quatre de la matinada.

Segons han informat a EFEe fonts pròximes al cas, l’accident va passar cap a les 23.00 hores d’ahir, a la BV-1201, a l’altura d’Abrera (Barcelona), quan van xocar per motius que s’investiguen dos turismes, un dels quals, conduït per una agent dels Mossos que tornava a casa després de la seva jornada laboral.

Detingut hores després

L’agent va morir a causa de l’impacte amb l’altre turisme, en què viatjaven dues persones, el conductor, que va fugir a peu i que va ser detingut hores després, i un acompanyant, que va resultar ferit greu i que està ingressat a l’Hospital de Bellvitge.

Segons alguns testimonis, el conductor que es va escapar a peu presentava símptomes de trobar-se en estat d’embriaguesa.

Els Mossos d’Esquadra van iniciar un ampli dispositiu als voltants de la zona de l’accident per intentar localitzar el conductor fugit, primer al costat del riu Llobregat i després en urbanitzacions pròximes.

Finalment, el conductor escapat ha pogut ser localitzat a les quatre de la matinada i, un vegada detingut, ha sigut traslladat a l’Hospital de Martorell.