A Rubí

Detingut un home per matar-ne un altre que va entrar a robar al seu domicili

  • Els Mossos van trobar a la casa una plantació de marihuana, per la qual cosa va ser detingut també per un delicte contra la salut pública

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home que aquesta matinada presumptament n’ha matat un altre que havia entrat a robar al seu domicili de Rubí (Barcelona), on s’ha trobat una plantació de marihuana, han explicat a Efe fonts pròximes al cas. 

Pel que sembla, la víctima havia accedit a l’interior de la vivenda amb la intenció de robar i ha sigut agredida per l’habitant de la casa, un home de 47 anys que li ha causat ferides a conseqüència de les quals finalment ha mort. 

Els efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) que s’han desplaçat al lloc no han pogut fer res per salvar-li la vida. 

La policia catalana ha detingut el presumpte autor de l’homicidi, a qui acusen també d’un delicte contra la salut pública, i han obert una investigació per aclarir els fets i determinar si la víctima i el detingut es coneixien. És la tercera mort criminal a Catalunya en 48 hores.