Ferides de gravetat

Detingut un conductor ebri i drogat per atropellar dues dones a Bellvei (Tarragona)

Els Mossos d’Esquadra han detingut un conductor ebri i drogat per arrossegar i ferir de gravetat dues dones a Bellvei (Baix Penedès, Tarragona), ha informat aquest dimarts la Policia de la Generalitat.

Els fets van tenir lloc divendres, cap a les 18.00 hores, al camí del castell de la Muga, al municipi de Bellvei.

El conductor és un veí del municipi, de 40 anys i amb un antecedent per conduir begut, el vehicle del qual va sortir de la via i va atropellar les dues dones.

Les dues víctimes formaven part d’un grup familiar –format, a més, per un home i un menor– que caminava correctament pel costat de la carretera.

Una de les dones va haver de ser evacuada pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) en helicòpter per la gravetat de les ferides i l’altra també presenta un pronòstic greu.

Positiu en cocaïna

En la prova d’alcoholèmia, l’home va donar un resultat de 0,60 mil·ligrams d’alcohol per litre d’aire aspirat –el límit legal per a conductors no professionals és de 0,25– i també va donar positiu en cocaïna en el test de drogues.

Per aquests motius va ser detingut, tot i que el jutge de guàrdia el va deixar en llibertat l’endemà amb els càrrecs de conducció sota l’efecte d’alcohol i drogues, i per lesions per imprudència greu.