la resposta al desconfinament comarcal

Més gent a La Roca Village que al Montseny

Fa mig any el rampell va ser una comunió amb la natura que va col·lapsar el parc natural i, ara, l’emergència semblen ser uns pantalons a meitat de preu

Una mujer realiza un ’selfie’ a cuatro tras dar por terminada la labor de levantar un muñeco de nieve, este, sin zanahoria. / Anna Mas (Anna Mas)

Va ser el 18 d’octubre passat quan en aquest mateix diari es va recórrer a un rotund títol per descriure aquella jornada dominical: «Barcelona buida, el Montseny col·lapsat.» Amb aquest antecedent a l’hemeroteca el més lògic semblava tornar a l’escena del crim aquest primer dissabte en què, en baixada la tercera onada de la pandèmia i a l’espera de la quarta, el confinament comarcal ha sigut suspès per les autoritats. La realitat és cada dia que passa més quàntica, vaja, que el que passa en un lloc de sobte deixa de passar i es trasllada a una altra banda. «El Montseny buit, la Roca Village col·lapsada». Potser és un senyal. Fa mig any sembla que la gent buscava una comunió amb la natura per si era l’última de les seves vides i ara, en canvi, en tenen prou amb uns pantalons rebaixats per encarar l’apocalipsi o l’estiu, el que arribi primer.