El creixent malestar social

‘Tot malament’: el crit d’una generació

  • Tres joves inquilines de l’Eixample de Barcelona relaten el sentiment d’una generació marcada per dues crisis econòmiques successives enmig d’una pandèmia

  • El seu malestar només es guareix amb el recolzament d’amics mentre els veïns del barri discuteixen intrigats sobre el retall de tela.

Tot malament. És un bon resum de com la pandèmia mundial ha impactat en les generacions més joves. Els nascuts en els noranta van créixer enmig de la crisi financera i arriben a la vida adulta en un altre crac econòmic havent de reprimir, a més, el contacte social i les mostres de carinyo. Tot malament. Dues paraules que pengen del balcó del 3r 2a, al número 108 del carrer de Balmes, en l’encreuament amb Provença. És en ple centre de Barcelona. I allà viuen Aurora González, Daniela Forero i Laia Campos. Tres inquilines. Tres amigues. «I família», diuen entre rialles. El missatge del seu balcó ha impactat transeünts i veïns, més grans que elles, que el veuen massa negatiu. Alguns es plantegen col·locar una altra pancarta que contraresti el seu discurs.

Temes:

Coronavirus