El dispositiu posa setge al fugitiu

Localitzen a Mijas el vehicle del presumpte autor de l’atac amb àcid a la seva exnòvia i una amiga

El sospitós ha fugit a peu després de veure’s obligat a abandonar el seu cotxe a prop del cementiri musulmà i ha estat a punt d’atropellar uns agents en un control

El vehicle de José Arcadio D. N.el presumpte agressor del brutal atac amb àcid sulfúric contra la seva exparella i una amiga a Cártama, ha sigut localitzat a Mijas aquesta nit després d’una llarguíssima persecució per l’A-7 al llarg de bona part de la Costa del Sol. Segons fonts policials, el sospitós ha conduït de manera temerària des de Màlaga per evitar ser interceptat i ha aconseguit evitar un control en què hauria estat a punt d’atropellar uns agents.

Una vegada passat el municipi de Fuengirola, ha sortit de l’autovia i s’ha vist obligat a abandonar el cotxe per una probable avaria a prop del cementiri musulmà de Mijas i ha fugit a peu. Els agents han trobat el vehicle, un Volkswagen Golf de color gris cendra, traient fum. Un fort dispositiu policial mira de localitzar-lo.

Finalment, la tasca de vigilància de la Guàrdia Civil i la mobilització a les xarxes socials, des d’on es van difondre imatges i dades sobre l’acusat, està donant fruits. De fet, des de dimarts a la nit, poques hores després de l’atac, es van començar a viralitzar missatges amb fotografies del presumpte autor dels fets, descripcions del vehicle en el qual hauria circulat i direccions de ciutats on ha viscut o dels llocs on podria ser o on es podria dirigir. I s’hi va afegir la Policia Local de Casabermeja, on vivia la Sandra, una de les víctimes, que va demanar la col·laboració ciutadana.

Les joves atacades van patir importants cremades a la pell.L’exnòvia de l’acusat va patir ferides al 60-70% del seu cos i va haver de ser traslladada en helicòpter a l’uci de la Unitat de Cremats de l’Hospital Universitari Virgen del Rocío de Sevilla. La seva amiga, que anava de copilot al cotxe en el qual van ser agredides amb àcid, està ingressada a l’Hospital Regional de Màlaga amb un 20% de superfície cremada, i es manté estable dins de la gravetat.