TRAGÈDIA A GALÍCIA

Un menor mor a Vigo després de caure d’un sisè pis a un celobert

El succés ha passat en un edifici de l’avinguda de Castrelos

Un menor d’11 anys ha mort la tarda d’aquest dilluns després de precipitar-se des d’un sisè pis al celobert. Els fets van tenir lloc a les 17.30 hores d’aquest dilluns en un edifici de l’avinguda de Castrelos, a Vigo. D’acord amb les primeres investigacions, fonts policials indiquen que tot apuntaria a un accident, informa Faro de Vigo, diari del grup Prensa Ibérica.

Fins al lloc dels fets es van traslladar efectius de la policia científica i judicial així com diverses patrulles uniformades per investigar el succeït. Des del 112 Galícia precisen que a causa de la gravetat de les ferides del menor, Urgències Sanitàries de Galícia-061 va mobilitzar un equip mèdic fins al lloc on van passar els fets. Malgrat els esforços del personal sanitari, res es va poder fer per salvar-li la vida. Efectius de la Policia Local de Vigo també es van desplaçar fins al lloc dels fets.

Els professionals del Grup d’Intervenció Psicològica en Catàstrofes i Emergències –GIPCE– també van ser informats per prestar atenció especialitzada a la família.

Temes:

Vigo