Gairebé com un primer dia d’escola, la restauració catalana ha viscut aquest dilluns una jornada agredolça de tornada a l’activitat. La cara ha sigut la il·lusió, a parts iguals, d’operadors desesperats per tornar a treballar i clients àvids d’aquest servei, per necessitat pràctica o pur gaudi. La creu, les limitacions que deixen el sostre d’ingressos molt baixos i el fet que molts no s’han atrevit a aixecar la persiana a falta de poder fer el servei de sopar, o per inviabilitat del seu aforament. La patronal barcelonina ha estimat, com va avançar ahir aquest diari, que un 70% dels establiments han optat per obrir.
segona desescalada
Bars i restaurants ressusciten a mig gas, clamant per més horari
Les reobertures il·lusionen operadors i clients, tot i que l'afluència és discreta en el debut
Molts negocis esperaran a la següent fase perquè els resulta inviable per aforament interior i distàncies

zentauroepp55963922 bcn201123195221 /
El més llegit
- «Guanyava 150 K a l’any, ara sobrevisc venent a eBay»: l’enginyer que va perdre la feina per la IA
- Mossos identifica el santvicenti desaparegut com el jove mort atropellat a Viladecavalls fa deu dies
- Baralla a cops de destral i pales a Lloret de Mar
- La factura de l’energia nuclear
- Barcelona deixarà de multar les prostitutes i castigarà més els clients i publicitar sexe de pagament