a la zona de Coll Redó

Els bombers miren d'extingir un incendi forestal a Tortosa

Les flames van començar aquest dimecres a la tarda i en el lloc es manté un dispositiu d'una desena de dotacions terrestres a l'espera de l'ajuda d'un helicòpter

El foc, focalitzat en una superfície de tres hectàrees, està en una zona de difícil accés i avançava lentament, però amb intensitat, amb l'ajuda d'un vent moderat

fuego car 1200

Els Bombers de la Generalitat continuen treballant aquest matí en l’extinció d’un incendi forestal que es va declarar ahir a la tarda a la zona de Coll Redó, en el terme municipal de Tortosa (Tarragona).

Segons han informat avui els Bombers, aquest matí es manté un dispositiu d’una desena de dotacions terrestres i està previst que s’hi incorpori un helicòpter per sobrevolar la zona.

Els Bombers de la Generalitat van ser alertats, a les 18.11 hores d’ahir, d’un incendi en zona forestal a Coll Redó, al límit amb la serra del Boix-Cardó.

Inicialment es van desplaçar al lloc 18 dotacions terrestres, amb 10 camions d’aigua i 8 vehicles lleugers, de coordinació, comandament i unitats del GRAF (Grup d’Actuacions Forestals). També s’hi van desplaçar 2 helicòpters, que van haver de tornar a la base al capvespre.

El foc es troba en una zona de difícil accés i avançava lentament, però amb intensitat, amb l’ajuda d’un vent moderat.

Els Bombers de la Generalitat treballen sobre una superfície d’unes 3 hectàrees, tot i que el potencial del foc seria de més de 50 hectàrees.

A més dels Bombers, fins al lloc del sinistre es van desplaçar efectius dels Agents Rurals, els Mossos d’Esquadra i de la Creu Roja, entre d’altres.