A FIGUERES

Detingut després de despenjar-se pel balcó per robar al pis dels veïns

Un veí va alertar la policia al sentir sorolls

zentauroepp45512068 barcelona 18 10 2018 los mossos desalojan ca la trava edif181216222322 / ALBERT BERTRAN

Els Mossos d’Esquadra han detingut un veí de Figueres (Girona) que es va despenjar per la terrassa del seu pis, en una segona planta, per entrar a robar a la vivenda inferior, tot i que un veí el va veure i va alertar la policia.

Segons ha informat la policia catalana aquest dimecres, els fets van succeir la tarda del passat dia 21 en un pis del carrer Torres i Bages de Figueres, quan un home va passar de la seva terrassa a la del veí de sota per tal de robar.

Un veí del bloc que va sentir soroll es va acostar a la seva terrassa a veure què passava i va alertar a emergències que havien entrat a robar en un pis i va donar la descripció del lladre.

Els agents es van dirigir al lloc i van comprovar que, efectivament, algú havia forçat la porta del balcó del primer pis i havia accedit a l’interior.

Sense antecedents

Amb la denúncia i la descripció del veí, els mossos van anar al pis superior i van comprovar que l’inquilí que vivia allà era qui hauria entrat al pis de baix i hauria comès el robatori.

Després d’identificar-lo com un home de 31 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Figueres, el van detenir com a presumpte autor d’un robatori amb força en interior de domicili.

El detingut, que no tenia antecedents, va passar el dia 22 a disposició del Jutjat d’Instrucció de guàrdia de Figueres, que va decretar la seva llibertat a l’espera de judici.

Temes:

Figueres