DE MATINADA

Mor un home de 30 anys al caure per un penya-segat a Eivissa

La víctima es va precipitar en un lloc abrupte on molta gent acudeix a contemplar l'illot Es Vedrà

zentauroepp54491073 soc ibiza200814191946

Un home va morir al precipitar-se des d’un dels penya-segats de Sant Josep, a Eivissa. Segons informen els bombers d’Eivissa, a les 22.30 d’aquest dijous van rebre una trucada per advertir-los de la caiguda d’un home en un mirador al costat de la Torre des Savinar, informa el ‘Diario de Mallorca’, del grup Prensa Ibérica.

Es tracta d’un ciutadà britànic, Richard Lloyd Canavan, de 30 anys.

Fins al lloc es van desplaçar vuit bombers del Grup de Rescat Vertical, que van baixar fins al lloc, de difícil accés, on es trobava la víctima, a qui ja van trobar sense vida i la mort del qual es va certificar entorn de les quatre de la matinada. Els bombers del GRV que van arribar fins al mort van sortir de la zona per via marítima amb una embarcació de Protecció Civil de Sant Antoni a causa de la complexitat del terreny per tornar a pujar.

La localització del cos es va dur a terme amb el dron de la policia local de Sant Josep.

Per la complexitat del terreny, que dificultava accedir fins a la víctima, es va prendre la decisió de retirar el cadàver quan es fes de dia. Per això, dos membres del Grups de Rescat Especial d’Intervenció en Muntanya (Greim) de la Guàrdia Civil que van arribar de Mallorca es van quedar pernoctant al costat del cos fins que va ser rescatat. Segons informen des del parc de Bombers d’Eivissa, un helicòpter de la Guàrdia Civil, que s’ha fet càrrec de la investigació del cas, ja ha aconseguit evacuar el mort del lloc.

Pel que sembla, la víctima va caure des d’uns 140 o 150 metres.

Temes:

Balears