VIOLÈNCIA MASCLISTA

Un home apunyala la seva dona en presència dels seus fills a Múrcia

La víctima va resultar ferida greu a l'abdomen i està ingressada en un centre hospitalari

Els fets van tenir lloc durant la matinada passada a la localitat d'Archena

zentauroepp43099199 graf4087 toledo 27 04 2018 alumnas del ies azarquiel de 200802120837 / Ismael Herrero

Una dona de 37 anys es troba ferida greu després de ser apunyalada a l’abdomen a la localitat d’Archena, Múrcia, la matinada passada. El presumpte autor de l’apunyalament és el marit de la dona, que segons la informació que va rebre la policia local, va atacar la víctima en presència dels seus fills, menors d’edat. Pel que sembla, l’home, bolivià, encara no ha sigut detingut.

El Centre de Coordinació d’Emergències 1-1-2 va rebre una primera trucada a les 00.17 hores d’aquest diumenge sol·licitant assistència sanitària urgent per a una dona que presentava diverses ferides, una d’aquestes a l’abdomen, després de patir una agressió a Archena. La policia local d’Archena va comprovar que es tractava de ferides per arma blanca, per la qual cosa els fets es van posar en coneixement de la treballadora social del Centre de Coordinació d’Emergències.

Segona trucada

Posteriorment, una segona trucada informava que el marit de l’afectada havia sigut el causant de l’apunyalament, per la qual cosa se’n va informar la Guàrdia Civil. Van acudir efectius de policia local d’Archena i una ambulància de la Gerència d’Urgències i Emergències Sanitàries 061, els sanitaris de la qual van atendre la dona i la van traslladar a l’Hospital General Universitari Morales Meseguer de Múrcia.