Barcelona

Una dona roba la porra al vigilant de Renfe i l'agredeix a Sant Celoni

Va entrar a l'estació amb actitud fanfarrona, sense mascareta i sense bitllet

video 3670045 vid 03 163058 / periodico

Una dona ha sigut denunciada després d'accedir a l' estació de tren barcelonina de Sant Celoni  sense bitllet ni mascareta, robar la porra a un vigilant de seguretat de Renfe i colpejar-lo repetidament. 

Els fets van tenir lloc dimecres passat, 1 de juliol, a les 19.30 hores a l'estació de Rodalies de la localitat vallesana, on la dona va accedir al recinte  sense bitllet per viatjar i sense  mascareta protectora. 

Al detectar-la, un vigilant de seguretat de l'empresa Trablisa es va acostar a ella i li va retreure les dues actituds, davant una actitud fanfarrona de la dona, segons la seva versió; per aquest motiu es va procedir a alertar els Mossos d’'Esquadra i la Policia Local. 

Mínima força

Va ser en el moment en què estava trucant quan la dona, segons el relat del vigilant, li va robar la porra de defensa reglamentària i va començar a colpejar-lo, cosa que va provocar que el telèfon mòbil caigués a terra. 

L'home va mirar de mediar amb la dona utilitzant la mínima força, i també s'hi van unir alguns dels passatgers que en aquell precís moment també es trobaven a l'andana esperant l'arribada del tren, fins que la dona va cessar en les seves agressions. 

A l'arribar, els Mossos d’'Esquadra van procedir a identificar la dona, mentre que una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va traslladar el vigilant a un centre d'atenció primària, on li van realitzar un reconeixement. 

L'endemà,  l'home va interposar una denúncia  contra la dona per lesions de caràcter lleu. 

Temes:

Catalunya