Renfe augmenta els serveis de Rodalies de Barcelona fins al 88% els caps de setmana i els dies festius

L'oferta del transport públic a l'àrea metropolitana de la capital catalana també pujarà fins al 80%

zentauroepp53525659 pla general d un tren de rodalies circulant davant l estaci 200528182057 / Cedida a l ACN per Rodalies

Renfe  incrementarà a partir d'aquest dissabte el servei de Rodalies de Barcelona fins al 88% els  caps de setmana i els dies festius, ha informat aquest dijous en un comunicat.

El dia feiner es manté l' oferta del 94% a Rodalies de Barcelona  i a la resta de línies es mantindrà el servei que es dona actualment.

A  Rodalies de Catalunya, els últims caps de setmana el  descens de la demanda  ha superat el 80%, han detallat.

Més oferta a l'àrea metropolitana

També l' oferta del transport públic a l'àrea metropolitana de Barcelona pujarà fins al 80% , en molts casos durant aquest cap de setmana i dilluns, dia festiu a la capital catalana, per adaptar-se a la demanda que s'està produint a causa de la fase de desescalada.

El  metro i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) oferiran un 80% de la seva oferta, mentre que la dels busos de  Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) oscil·larà entre un 62% i un 68%, ha informat l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) aquest dijous en un comunicat. El  Tram posarà a disposició un 50% de l'oferta, i un 78% dilluns  (en el cas del Trambaix).

Més busos

El servei de  bus metropolità de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) oferirà un 72%  de la seva oferta dissabte, un 60% diumenge i un 70% dilluns; les línies d'autobús de la Direcció General de Transports i Mobilitat continuaran funcionant a un 50% dissabte i diumenge, i dilluns variarà segons les línies, ja que la festivitat varia segons el municipi.

Les línies dels  serveis nocturns, tant les gestionades per l'AMB com per la Generalitat, mantindran el servei al 50%, i els serveis ferroviaris del metro, FGC i Tram s'acabaran a mitjanit.

'Coronavirus avui'

Subscriviu-vos a la nostra 'newsletter' per conèixer tota l'actualitat i informació pràctica sobre el desenvolupament de la pandèmia i les seves repercussions

Suscríbete