de totes les talles

Disney estrena mascaretes de tela amb els seus personatges més estimats

El cost és d'uns 18 euros per un paquet de quatre unitats que vendrà a internet

Decorades amb els protagonistes de Star Wars, Marvel, Pixar i el Baby Yoda

disney-mascarillas / periodico

Disney va estrenar aquest dijous una línia de mascaretes de tela decorades amb els seus personatges més estimats, que ven a internet i els beneficis dels quals van destinats a organitzacions caritatives enmig de la pandèmia del coronavirus.

Els dissenys, disponibles en talles de petita a gran, inclouen protagonistes de Star Wars, Marvel, Pixar i les pel·lícules de Disney, entre els quals destaca Baby Yoda, que es preveu que serà un dels models més populars.

Disney va assenyalar en un comunicat que la seva intenció és donar 1 milió de dòlars obtinguts amb les vendes als EUA a Medshare, una organització sense ànim de lucre amb base a Atlanta (Geòrgia) que envia material mèdic arreu del món.

La companyia d’entreteniment també donarà a aquesta organització un milió de les seves mascaretes, que es poden comprar ja a internet però que s’estima que s’enviaran als clients al juny, i el cost del qual s’acosta als 18 euros per un paquet de quatre unitats. 

«Ens adonem que és un moment complicat per a famílies i que portar qualsevol tipus de mascareta pot resultar aclaparador», va dir el vicepresident de la botigues Disney i la seva versió ‘online’, Edward Park, en el text, remès al programa televisiu de la cadena ABC ‘Good morning America’. 

«La nostra esperança és que les mascaretes de tela amb alguns dels nostres personatges més estimats reconfortarà les famílies, els seguidors i les comunitats que són tan importants per a nosaltres», va afegir.

Els EUA registren ja més d’1,05 milions de contagiats i més de 62.000 morts a causa del coronavirus, segons les últimes xifres de la Universitat Johns Hopkins, que assenyala, a més, que uns 3,2 milions de persones han sigut diagnosticades amb la malaltia a tot el món.