mesures contra el coronavirus

L'ajuntament estudia la desinfecció dels carrers de Madrid, però falten equips de protecció

La tasca seria realitzada pels Bombers i la Unitat Militar d'Emergències (UME) amb una solució líquida

52820183 60 / DAVID CASTRO

L’Ajuntament de Madrid està estudiant la desinfecció de tots els carrers de la capital, amb l’ajuda de la Unitat Militar d’Emergències, però de moment no poden dur-la a terme perquè manquen del nombre d’equips de protecció especialitzats necessari per a aquesta feina tan ingent.

La idea ha sigut plantejada aquest dilluns en el Centre de Coordinació de Madrid (CECOR) sobre l’alerta sanitària per coronavirus, que coordina la Delegació del Govern, i ha sigut recolzada per les tres administracions. La tasca seria realitzada pels Bombers de l’Ajuntament de Madrid i la Unitat Militar d’Emergències (UME), i utilitzarien una solució líquida per netejar els carrers, començant pels més transitats, han indicat a Europa Press fonts oficials.

No obstant, des de les àrees de Seguretat i Medi Ambient del consistori han apuntat a Europa Press que de moment no poden concretar quan es realitzarà, perquè es necessita una gran quantitat d’equips de protecció individual per als professionals, inclosos bussejadors complets.