A BARAKALDO

Mor una dona per trets de la policia quan fugia en un cotxe robat

La víctima i el seu company van intentar atropellar els agents que els van fer un gest perquè paressin

undefined47947518 grafcav3929 san sebasti n gipuzkoa 29 04 2019 un coche200309212728 / Javier Etxezarreta

Una dona ha mort aquesta tarda a trets al barri d’El Regato, a Barakaldo (Biscaia), quan fugia en un cotxe robat, juntament amb un home que conduïa, i després d’intentar atropellar els agents de la policia local que els van fer el gest perquè paressin. Tots dos eren perseguits per dues patrulles de la policia local de Portugalete, unes de les quals els ha disparat. L’altra persona que anava al cotxe robat, ha sigut traslladada a l’Hospital de Cruces, segons han informat fonts de la policia local i de l’Ertzaintza.

Cap a les sis d’aquesta tarda, una patrulla de la policia local de Portugalete ha localitzat un turisme Opel Vectra, que constava com sostret aquest diumenge passat a Barakaldo. La patrulla, a la qual s’ha afegit un segon vehicle policial, han seguit el cotxe robat fins al barri de Barakaldo d’El Regato, en què després d’una persecució l’han interceptat.

Després que baixessin dels cotxes policials, el conductor del vehicle robat els ha intentat atropellar, i per això els policies han disparat diversos trets, que han acabat amb la vida de la copilot del vehicle.

El conductor, un home de 37 anys amb diversos antecedents per furts, robatoris i robatori de vehicles, ha resultat ferit i ha sigut traslladat a l’Hospital de Cruces.

L’Ertzaintza ha iniciat una investigació per determinar les circumstàncies de l’incident i s’ha fet càrrec de les armes dels policies locals. La comitiva judicial s’ha traslladat a la zona per dur a terme l’aixecament del cadàver, mentre la zona continua acordonada.