Vista aèria de l'avinguda del riu Ter després del pas de la borrasca 'Gloria', en IMATGES

galeria2

La crescuda del riu Ter al seu pas per Girona ha inundat l’Auditori Palau de Congressos i el Pavelló Municipal de Fontajau, equipaments separats tan sols uns quants metres del curs. [Seguiu l’última hora del temporal ‘Gloria’, en directe].

La circulació continua tallada aquest dijous en els dos sentits de la marxa a la carretera C-255 a l’altura del pont de l’Aigua, un dels punts més baixos de la ciutat i on l’aigua ha superat uns metres el nivell del curs.

El fang i llot produït per les abundants pluges que ha deixat la borrasca ‘Gloria’ a la zona ha provocat que, a l’arribar al mar, formi una frontera perfectament visible al costat de les illes Medes, situades a menys de dos quilòmetres de la platja de l’Estartit i molt a prop de la desembocadura del Ter.

En les imatges, preses des d’un helicòpter, es pot apreciar com els sediments han arribat al mar, però, a causa de la gran quantitat arrossegada, no han aconseguit dissoldre’s al Mediterrani i han format una barrera perfectament diferenciable.