Durant la marxa pel clima

Bardem demana disculpes per dir «idiota» a Almeida

«L'insult fa il·legítim qualsevol discurs» , afirma l'actor

bardem / periodico

L’actor Javier Bardem ha demanat disculpes per dir «idiota» a l’alcalde de Madrid, José Luis Martínez-AlmeidaJosé Luis Martínez-Almeida, durant el seu discurs en la marxa pel clima celebrada aquest divendres a Madrid.

«L’insult fa il·legítim qualsevol discurs i conversa», ha afirmat l’actor espanyol en un fil que ha obert en el seu compte de Twitter.

Per això, Bardem ha demanat «disculpes» per haver-se «deixat portar per un impuls en absolut constructiu que no li fa cap favor al veritable missatge, únic i realment important».

«Les irrefutables dades que tots els estudis científics detallats ens avisen de la urgència climàtica en què ens trobem i la necessitat que es prenguin mesures i compromisos per revertir el seu avançament galopant per part de tots els països», ha dit Bardem.

L’insult de Bardem va ser respost per Almeida a les seves xarxes socials, en què va publicar: «El típic llest, això sí, molt ‘progre’, que es pensa que això de pagar impostos no l’afecta», al costat d’una notícia titulada ‘Javier Bardem, condemnat a pagar 151.000 euros per defraudar Hisenda’.