aquest matí

Un pres, ferit greu al provocar un incendi a la seva cel·la a la presó de Lledoners

A conseqüència del fum, un altre reclús ha patit una intoxicació lleu

zentauroepp8659941 01 08 08 st joan de vilatorrada pres dels lladoners fot190228135142 / MARC VILA

Un pres de la presó Lledoners de Sant Joan de Vilatorrada (Barcelona) ha resultat ferit greu aquest matí al provocar un incendi a la cel·la d’aïllament en la qual estava intern, segons han informat fonts penitenciàries.

L’incident ha tingut lloc poc abans de les 08.00 hores d’aquest dimecres, quan el reclús ha calat foc intencionadament a la seva cel·la, situada al Departament Especial de Règim Tancat (DERT) de la presó de Lledoners.

Tres funcionaris han intervingut per sufocar l’incendi i evacuar el reclús, cosa que han aconseguit en qüestió de minuts, després de la qual cosa el pres ha sigut traslladat en ambulància a l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona amb ferides greus a les mans i a l’esquena.

A conseqüència del fum desprès per l’incendi de la cel·la, un altre reclús de Lledoners ha patit una intoxicació lleu i ha sigut evacuat en ambulància a l’Hospital de Manresa (Barcelona).

L’incendi, que ha mobilitzat un helicòpter i diverses ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), ha afectat només la cel·la on s’ha iniciat, tot i que ha obligat a instal·lar ventiladors al recinte per airejar el fum acumulat. 

Temes:

Incendis