COMENÇA LA TEMPORADA

Masella estrena la temporada d'esquí del Pirineu aquest dimecres

L'estació tenia previst obrir el dissabte 23

undefined45748035 masella 4 11 2018 empieza la temporada de esqui puente de 190312173422

L’estació d’esquí de Masella ha anunciat que inaugurarà la temporada aquest dimecres, de manera que repeteix com la primera instal·lació d’aquest tipus del Pirineu a obrir la campanya d’hivern. L’estació tenia previst obrir el dissabte 23, però les precipitacions dels últims dies, amb especial incidència a les cotes mitjanes i altes del domini, han comptat amb el recolzament de la xarxa de producció de neu.

Les condicions a les pistes aquest primer dia de temporada és d’espessors d’entre 20 i 25 centímetres amb una capa de qualitat pols amb dos remuntadors operatius, a més de la cinta i el telecorda de la zona de debutants.

La previsió és ampliar aquest número a partir d’aquest pròxim cap de setmana i mantenir les pistes obertes ininterrompudament si les condicions meteorològiques ho permeten. 

La previsió del sector és que la nova temporada sigui llarga i es prolongui, en principi, fins al 13 d’abril, dilluns de Pasqua i tancament de la Setmana Santa.

L’estació de La Molina-Masella estrenarà aquesta temporada l’ampliació del telecabina Cadí-Moixeró, que facilitarà l’accés a les pistes annexes, 145 quilòmetres de domini esquiable (70 de La Molina i 75 de Masella), un dels més grans del sud d’Europa i amb vista a 2.537 metres d’altitud sobre el cim de la Tosa, i que és una de les principals novetats d’aquest hivern.