DES DE DIUMENGE

Trobat mort un matrimoni desaparegut al Baix Penedès

matrimoni

Els Mossos han comunicat la troballa dels cadàvers de Victoriano i Josefa, un matrimoni de 63 anys als quals es buscava des diumenge passat en una zona boscosa del Baix Penedès.

La parella, que va sortir d’excursió amb el seu cotxe cap a Sant Jaume dels Domenys, no va tornar diumenge al seu domicili, per la qual cosa els seus familiars van activar les alarmes. 

Els Mossos van divulgar la imatge de tots dos amb la nota que els dos necessitaven medicació. Aquest dimarts, abans de l’episodi d’intenses pluges, van trobar el seu cotxe buit en una zona forestal d’Aiguaviva.  Els Mossos realitzaven la recerca en un terreny boscós amb drons i gossos i havien demanat la col·laboració ciutadana.

Ara han trobat els seus cadàvers a uns 750 metres d’on van trobar el cotxe, en una zona molt boscosa i de difícil accés a La Juncosa del Montmell.

Segons els Mossos, els cadàvers no presentaven signes aparents de violència, tot i que l’última paraula la tindrà l’autòpsia. A les 21 hores, la comitiva judicial s’encarregava d’aixecar els cadàvers.

Temes:

Desapareguts