sense amo identificat

Una detinguda pel cas del cap humà trobat en una caixa a Castro Urdiales

S'investiga si el crani pot ser el de la parella de l'arrestada, un home desaparegut

Aquesta dona va entregar la caixa fa uns quants mesos

zentauroepp49412852 03 07 2019 veh culo de la guardia civil en imagen de archiv190811182624 / GUARDIA CIVIL

La Guàrdia Civil investiga la troballa d’un cap humà, que va aparèixer dins d’una caixa en una vivenda a Castro Urdiales (Cantàbria) la matinada de divendres a dissabte. Fonts de la Guàrdia Civil han confirmat a Efe que el cap el va trobar una dona la matinada de divendres a dissabte i que s’està tractant d’identificar a qui pertany. La vivenda es troba al carrer de Santa Ana, al nord de Castro Urdiales i a prop de la plaça de toros.

Una dona ha sigut detinguda per la seva possible relació amb el crani, que s’investiga si pot ser el de la parella de la detinguda, un home que està desaparegut.

Segons han informat a Efe fonts properes al cas, l’arrestada va entregar mesos enrere la caixa a una veïna, que dissabte passat a la matinada va descobrir al seu interior, a la seva vivenda de Castro Urdiales, les restes del cap humà. 

Les actuacions es troben sota secret de sumari. Del cas se n’ha fet càrrec el Jutjat d’Instrucció número 2 de Castro Urdiales, que es trobava de guàrdia quan van tenir lloc els fets. El mateix dissabte va incoar diligències i va declarar el secret de les actuacions.