GOTA FREDA

Troben a Sant Fulgenci (Alacant) el cadaver de l'holandès desaparegut

Amb la seva mort ja en són set les víctimes mortals pel temporal que va afectar el sud-est peninsular

El seu cos va recórrer prop de sis quilòmetres per diversos canals i sèquies del Baix Segura

zentauroepp49830915 muertos temporal190912201534

Aquest migdia a la localitat alacantina de Sant Fulgenci ha aparegut el cadàver del ciutadà holandès de 66 anys que va desaparèixer diumenge passat al caure en una sèquia i ser arrossegat per la força del corrent i que durant dos dies s’ha buscat intensament, amb l’ajuda de bussejadors i d’un helicòpter.

La subdelegació del Govern ha confirmat ja la identificació del que ja és la setena víctima mortal del temporal que la setmana passada va afectar el sud-est peninsular.temporal 

El seu cos ha recorregut prop de sis quilòmetres per sèquies i canals de la castigada comarca del Baix Segura, la distància que hi ha entre Dolores, la localitat on va caure, i on s’ha trobat el cadàver.

Amb ell són ja tres els morts al País Valencià per aquesta DANA (Depressió Aïllada en Nivells Alts). Hi va haver també un mort a la Matança, una pedania d’Oriola, i un altre a Redován, una altra localitat d’aquesta comarca alacantina.

Els dos primers morts van ser dos germans que van bolcar amb el cotxe en una carretera de la localitat de Caudete (Albacete). Amb el desplaçament cap al sud del temporal, hi va haver dos morts més, un a la localitat de Baza (Granada) i un altre en un pas subterrani d’Almeria capital.

Temes:

Pluges