Investigació

Detingut a Marbella per una presumpta agressió sexual a una turista en un lavabo

La noia va dir que no va poder demanar ajuda perquè estava èbria i va acudir després a l'hospital

policianacional-1543491457935

Agents de la Policia Nacional han detingut un home per una presumpta agressió sexual a una jove turista al municipi malagueny de Marbella, segons han confirmat a Europa Press fonts policials.

Pel que sembla, segons ha avançat aquest dijous diari 'Sur’, els fets haurien ocorregut a la nit quan, presumptament, el noi va aprofitar que la dona havia anat al lavabo per agredir-la sexualment.

La noia, que va manifestar que no va poder demanar ajuda perquè estava èbria, va ser després quan va acudir a l’hospital explicant que hauria sigut víctima d’una presumpta agressió sexual.

Després d’això, el centre es va activar el protocol d’actuació davant de víctimes d’abusos sexuals. A més, els agents de la policia es van fer càrrec de la investigació.

Anava amb una amiga

Segons avança el diari, la jove es trobava passant uns dies de vacances a Marbella i havia sortit de festa acompanyada per una amiga. Pel que sembla, van conèixer uns nois i van ser els qui els van oferir anar a l’apartament d’un d’ells, lloc en el qual, pel que sembla, s’hauria comès la presumpta agressió sexual aprofitant que ella va anar al lavabo.

Després dels fets, els agents van localitzar i van detenir l’home i després de ser posat a disposició del jutjat van decretar llibertat amb càrrecs, investigat per un suposat delicte d’agressió sexual.

Temes:

Violacions