Van caure al buit

El 'selfie' d'Oriola causa la segona víctima mortal

Els joves, d'uns vint anys, van caure d'una altura d'uns 10 metres

punta-prima

El jove britànic que estava ferit molt greu després de caure ahir al buit des del passeig marítim de Punta Prima, a Oriola-Costa (Alacant), un succés en què va morir un amic, ha mort aquest dijous a l’UCI de l’Hospital General d’Alacant, on estava ingressat, segons han informat a Efe fonts sanitàries.

Els fets van ocórrer poc abans de les 19.30 hores de dimecres, quan tres britànics, tots ells d’uns vint anys, es trobaven al passeig marítim de Punta Prima, una zona elevada amb balustrada o barana que discorre al voltant de la platja del mateix nom.

Per causes que s’investiguen, dos ells es van precipitar al buit des d’una altura d’entre 10 i 12 metres, en circumstàncies encara per determinar, tot i que els primers indicis apunten que s’hauria produït al voler fer-se un ‘selfie’, pel que sembla a l’altre costat de la barana, han assenyalat a Efe fonts de la Guàrdia Civil.

Un tercer jove, il·lès

Els serveis sanitaris mobilitzats pel Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (Cicu) van realitzar maniobres de reanimació cardiopulmonar avançada a un dels joves, de 22 anys, però no hi va haver resposta, ja que havia mort, han informat fonts del Cicu.

També van practicar maniobres d’estabilització a l’altre accidentat, de 21 anys, que, després de ser estabilitzat, va ser evacuat en un helicòpter medicalitzat fins a l’Hospital General Universitari d’Alacant per politraumatisme, on va ingressar a l’UCI en estat molt greu i ha mort avui.

El tercer dels nois, de 20 anys, va ser atès per crisi d’ansietat i traslladat a l’Hospital de Torrevieja (Alacant).

Per la seva part, fonts municipals han afirmat a Efe que la barana i el passeig estan “en perfecte estat” i han afegit que tot apunta a una possible imprudència.

La zona, segons aquestes fonts, es trobava acordonada i la Guàrdia Civil està investigant les causes de l’esdeveniment. 

Temes:

Alacant