SUCCESSOS

El sostre un súper Eroski s'esfondra i fereix diverses persones a Palma

L'establiment estava obert

zentauroepp48764756 desprendimiento del techo de un supermercado eroski en palma190623173544

La terrassa interior d’un edifici del carrer Bonaire de Palma ha col·lapsat poc després de les 13.00 hores i ha esfondrat el sostre d’un supermercat Eroski que estava obert, el que ha causat ferides lleus a tres persones i ha obligat a desallotjar l’immoble.

A més dels tres ferits, uns altres quatre clients i treballadors del comerç, el supermercat Eroski-Syp, han sigut atesos pels serveis sanitaris per crisi d’ansietat, segons ha informat el 061.

Un portaveu delsBombers de Palma ha explicat que a les 13.21 hores s’ha rebut l’avís del’ensorrament del sostre del supermercat, que ocupa el número 4 del carrer Bonaire, pel col·lapse de les bigues i revoltons de l’estructura de la terrassa superior.

De les tres plantes superiors de l’edifici han sigut desallotjades entre 10 i 12 persones.

Segons el servei d’emergències sanitàries les víctimes directes de l’ensorrament són tres dones de 29, 37 i 38 anys que han sigut traslladades en ambulància a l’hospital Son Llàtzer de Palma. Els altres afectats han sigut atesos in situ.

Fins al lloc s’han desplaçat bombers del parc central de Bombers i del de Sa Taulera, així com agents de la Policia Local i la Policia Nacional.

Temes:

Eroski