HOMOFÒBIA

Brutal agressió a una parella de lesbianes a Londres

Les víctimes van ser apallissades per un grup d'homes que els havia ordenat que es besessin

1559758988064

Una dona uruguaiana resident aLondres ha denunciat la brutal agressió homòfoba que va patir quan estava amb la seva parella, una ciutadana nord-americana, en un autobús de la capital londinenca

Melania Geymonat, hostessa de Ryanair, ha explicat que tornava a casa amb autobús amb la seva parella quan un grup d’homes, després de descobrir que ella i la seva parella eren lesbianes, es van acostar a elles i van començar a fer-los gestos obscens. Tot seguit, els van ordenar que es fessin un petó. "Van començar a comportar-se com ‘hooligans’, demanant que ens beséssim per passar-s’ho bé mirant, dient-nos lesbianes i descrivint posicions sexuals", ha explicat a Twitter.

Les dones es van negar a besar-se. Llavors, els homes es van llançar sobre elles, van començar a pegar-les i les van deixar inconscients. Geyomat va acabar amb el nas trencat. A la foto que la dona ha penjat a les xarxes socials es veu com ella i la seva parella tenen la cara i la roba plenes de sang.

Denúncia pública

L’agressió es va produir el març passat. Ara Geymonat ha decidit fer públiques les imatges per denunciar la violència que pateixen les dones i les parelles homosexuals.